Znani vsi udeleženci finalnega dela ekipnega EP za kadetinje in kadete

V Ljubljani in Preserju so v organizaciji Kajuh-Slovana in Vesne potekale kvalifikacije za ekipno državno prvenstvo za kadetinje in kadete. Na finalni turnir, ki bo v nedeljo, 12. februarja, v Šempetru pri Gorici, sta se uvrstila tudi oba lanskoletna državna prvaka, kadetinje ŠD SU in kadeti Savinje I ZIT.

V namiznoteniškem centru v Zalogu so se kadetinje ŠD SU brez poraza uvrstile na finalni turnir, drugi je bil Mengeš, tretja domača Vesna, v Šempetru pri Gorici pa bo igrala tudi še Krka, ki je v prvem krogu premagala Cirkovce. Na turnirju v Preserju je bil brez poraza Arrigoni, z enim porazom pa je kvalifikacije končal Fužinar Inter Diskont. Na finalni turnir sta se uvrstila še Preserje in Logatec.

V kvalifikacijah za ekipno državno prvenstvo kadetov je bilo prijavljeno 21 ekip, ki so nastopile na štirih turnirjih. Prva in druga skupina sta se za napredovanje borili v namiznoteniški dvorani Kodeljevo. Prvo mesto je v prvi skupini pripadlo Mengšu I, na finalni turnir pa se je uvrstil še Arrigoni. Dobre volje so kvalifikacije končali tudi v domačem taboru, saj je bil Kajuh-Slovan brez poraza, s tremi zmagami pa so bile druge Cirkovce in bo tudi igral v Šempetru pri Gorici. V Zalogu sta imeli največ uspeha ekipi Savinje I ZIT in Mengša II, v Preserju pa Fužinar Inter Diskonta in Letrike. Teh osem ekip bo tudi igralo na finalnem turnirju.

Kvalifikacijski skupini – kadetinje

Skupina A (Center Zalog): 1. ŠD SU 8, Mengeš 6Vesna 4, Krka 2, Cirkovce 0.

Skupina B (ŠD OŠ Preserje): Arrigoni 10, Fužinar Inter Diskont 8, Preserje 6, Logatec 4, B2 2, Letrika 0.

Kvalifikacijske skupine – kadeti

Skupina A (NT dvorana Kodeljevo): Mengeš I 8, Arrigoni 6, Savinja II 4, Šentjošt 2, B2 II 0.

Skupina B (NT dvorana Kodeljevo): Kajuh Slovan 8, Cirkove 6, Šentjošt 4, B2 I 2, Savinja III 0.

Skupina C (Center Zalog): Savinja I ZIT 8, Mengeš II 6, Vesna 4, Rakek 2, Tempo Velenje 0.

Skupina D (ŠD OŠ Preserje): Fužinar Inter Diskont 10, Letrika 8, Logatec 6, Preserje 4, Maribor 2, Gorica 0.

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh