Vabilo na svetovno prvenstvo v Novi Gorici

V nedeljo, 26. novembra, se bo v dvorani OŠ Milojke Štrukelj v Novi Gorici začelo svetovno prvenstvo v namiznem tenisu za starostni skupini U15 in U19. Na SP bo nastopilo več kot 300 najboljših igralcev in igralk iz 38 držav, med njimi tudi šestnajsterica slovenskih predstavnikov.

Svetovno prvenstvo v Novi Gorici se bo začelo v nedeljo z ekipnimi boji. Finalni obračuni bodo v torek, kar bo prvi vrhunec prvenstva, ki si ga bosta ogledala tudi predsednika Svetovne namiznoteniške zveze ITTF in članica Mednarodnega olimpijskega komiteja, Petra Sörling in predsednik Evropske namiznoteniške zveze ETTU Pedro Miguel Moura.

Finalni boji v dvojicah bodo v soboto, 2. decembra, zadnji dan svetovnega prvenstva, v nedeljo, 3. decembra, pa bomo dobili še svetovne prvake med posamezniki.

»Vabimo vas, da se nam pridružite pri spodbujanju mlade generacije namiznoteniških igralcev in igralk na tem vrhunskem športnem dogodku. Vaša podpora na tribunah bo za mlade talente neprecenljiva,« Tomaž Kralj, predsednik Namiznoteniške zveze Slovenije, vabi gledalce na ogled namiznoteniškega spektakla.

Vstopnice bodo na voljo ob vstopu v dvorano.

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh