V Tivoliju dvanajst slovenskih igralcev in igralk

Za WTT Star Contender Ljubljana 2024, ki bo od torka, 11. junija, ko se bodo začeli kvalifikacijski boji, do nedelje, 16, junija, v Hali Tivoli v Ljubljani, sta selektorici za člane, Andreja Ojsteršek Urh in za članice, Vesna Ojsteršek vpoklicali naslednje igralce in igralke: Darko Jorgić, Deni Kožul, Peter Hribar, Aljaž Godec, Brin Vovk Petrovski in Miha Podobnik; Ana Tofant, Sara Tokić, Lara Opeka, Lea Paulin, Katarina Stražar in Tjaša Novak.

V posamični konkurenci bodo v kvalifikacijah igrali Aljaž Godec, Brin Vovk Petrovski in Miha Podobnik, medtem ko bodo Darko Jorgić, Deni Kožul in Peter Hribar tekmovanje začeli v četrtek, saj so neposredno uvrščeni v glavni turnir. Prav tako so v glavnem turnirju že Ana Tofant, Sara Tokić, Lara Opeka in Lea Paulin, medtem ko bosta v torek v kvalifikacijah igrali Katarina Stražar in Tjaša Novak.

V moških dvojicah je Jorgić s Hrvatom Tomislavom Pucarjem že uvrščen v glavni turnir, prav tako v ženskih dvojicah Ana Tofant in Sara Tokić, v mešanih dvojicah pa Ana Tofant in Aljaž Godec ter Peter Hribar in Sara Tokić. Svojo pot do glavnega turnirja bodo v kvalifikacijah iskali še Deni Kožul in Peter Hribar, Miha Podobnik in Brin Vovk Petrovski, Lea Paulin in Katarina Stražar, Lara Opeka in Tjaša Novak, Aljaž Godec in Ana Tofant, Miha Podobnik in Katarina Stražar ter Brin Vovk Petrovski in Lara Opeka.

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh