V soboto prvi turnir v novi Ping-pong ligi

Li-Ning Ping Pong turnirji so rekreativno tekmovanje v namiznem tenisu, ki združuje šport in zabavo predvsem pa ponuja aktivno in kakovostno preživljanje prostega časa za vse ljubitelje tega lepega in zahtevnega športa. Tekmovanje bo organizirano v Športnem centru Dolgi most v sodelovanju z NTK Vesna iz Ljubljane. Prvi turnir bo na sporedu že v soboto, 16. oktobra.

Tekmovanje je namenjeno vsem ljubiteljem namiznega tenisa, udeležijo se ga lahko tako nekdanji aktivni igralci kot popolni rekreativci.

Predvidoma bo v sezoni 2021-22 organizirano sedem turnirjev, rezultati vsakega turnirja pa bodo šteli za skupno lestvico lige, katere zmagovalci bodo za nagrado prejeli bon za nakup opreme DHS ali konfekcije Li-Ning v vrednosti 100 eur.

Prvi turnir bo v soboto, 16. oktobra, zainteresirani se na tekmovanje lahko prijavijo na ntkvesna@gmail.com do petka, 15. oktobra, do 12. ure. Več informacij na telefonski številki 040 540-030 (Bojan). Prijavnina znaša 15 €/osebo.

Tekmovalci se lahko prijavijo v tri kakovostne kategorije, in sicer:

A kategorija – bivši tekmovalci, zelo dobri rekreativci

B kategorija – boljši rekreativci

C kategorija – rekreativci začetniki

Igralo se bo v disciplini posamezno in dvojice v moški in ženski konkurenci. Več informacij najdete v priloženem razpisu ali v pravilniku Ping-pong lige.

Klube prosimo, da obvestijo vse svoje rekreativne igralce.

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh