V Šentjerneju prvi božično-novoletni turnir v namiznem tenisu

Minulo soboto so v Šentjerneju pod vodstvom predsednika NTK Šentjernej Dušana Pezlja organizirali in uspešno izpeljali prvi klubski božično-novoletni turnir v namiznem tenisu za otroke, ženske in moške.

Seme, ki so ga šentjernejski namiznoteniški zanesenjaki v humus vstavili pred letom in pol, se je prijelo in navzlic kovidnim časom daje lepe sadove v obliki treningov, prvih ekipnih dvobojev, udeležb na nekaterih turnirjih in klubskega prvenstva. Vsekakor si prizadevni člani, ki podpirajo klub, zaslužijo pohvale.

Božično-novoletni turnir, ki je v članski konkurenci potekal v okrnjeni zasedbi, saj so manjkali nekateri dobri igralci, je potekal v dvorani podjetja KobraTeam v Šentjerneju. Za otroke je bil to prvi turnir, odkar od oktobra letos obiskujejo šolo namiznega tenisa, je pri najmlajših opazen velik napredek, kar zrcali hvalevredni odnos vodstva kluba do najmlajših.

Vse udeležence je v ‘božično-novoletnih’ besedah pozdravil Dušan Pezelj, predsednik NTK Šentjernej. Med drugim je opozoril na dejstvo, da so skoraj leto dni potrebovali, da so za to igro navdušili najmlajše in izrazil upanje, da bo podoben turnir v naslednjem letu bistveno bolj množičen.

Pokale in medalje v ženski in moški konkurenci je podelil župan občine Šentjernej Jože Simončič, ki je pohvalno ocenil turnir. Klubu, ki lepo izpolnjuje zastavljene načrte, smelo zastavljene junija lani, je obljubil podporo občine, vsem udeležencem turnirja pa je zaželel lepe božične praznike in srečno novo leto 2022. Pokale in medalje za deklice in dečke pa je podelil predsednik NTK Šentjernej, Dušan Pezelj.

Izidi:

Deklice: 1. Karin Vivodinac Blažič, 2.  Brina Glavan.

Kadeti:  1. Luka Bevec, 2.  Gašper Glavan, 3. Anže Bregar in Nik Bojc, medalje za 5. in 6. mesto sta dobila Martin Grubar in Klemen Žur.

.Članice:  1. Jožica Hudoklin,  2. Alenka Brežnjak.

Člani: 1. Dušan Pezelj, 2. Marjan Kovačič, 3. Aleš Simončič in Grega Kostanjšek. Od 5. do 8. mesta so se zvrstili: Jože Grubar, Jože Simončič, Drago Blažič in Uroš Glavan.

Zapis in fotografije: Marjan Kovačič-Marč

 

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh