V Lučah za ekipne kadetske naslove

V soboto in nedeljo bo v Lučah potekalo ekipno kadetsko državno prvenstvo. Domača Savinja ZIT bo skušala priti še do petega zaporednega naslova v tej kategoriji, pri kadetinjah pa bo prvo mesto branil ŠD SU.

Minulo nedeljo so bili na sporedu kvalifikacijski turnirji za ekipno kadetsko državno prvenstvo, ta konec tedna pa bomo dobili nove oziroma stare državne prvake, če bosta naslova spet pripadla Savinjčanom in Novomeščankam. Če je soditi po predtekmovalnih bodo Savinji ZIT največji konkurenti preostali trije zmagovalci kvalifikacijskih skupin: Arrigoni, Vrtojba in Cirkovce I, ekipi ŠD SU pa zaloška Vesna.

Znane so tudi vse štiri predtekmovalne skupine, pri kadetih bodo v skupini A igrali Vrtojba, Savinja II, Arrigoni in Šentjošt, v skupini B pa Cirkovce, NTK B2, Savinja ZIT in Mengeš, pri kadetinjah pa v skupini A ŠD SU, NTK B2, Cirkovce in Arrigoni ter v skupini B Vesna, Logatec in Preserje.

Tekmovanje se bo začelo v soboto ob 10. uro, ko bodo na sporedu tekme prvega kroga v vseh štirih skupinah, prav tako ob 10. uri se bo v nedeljo začel finalni del.

EDP 2024 – kadeti in kadetinje-2-1

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh