Usposabljanje za Športni delavec 1, športno treniranje, namizni tenis

NTZS je v lanskem letu 2021 uspešno zaključila usposabljanje kandidatov za naziv Športni delavec 1, športno treniranje, namizni tenis. Usposabljanje je zaključilo 29 kandidatov. Usposabljanje je potekalo v sodelovanju z OKS ZŠZ in je bilo v celoti financirano iz Evropskih sredstev ter zato pod točno določenimi razpisnimi pogoji.

Zaradi s strani Evropske skupnosti predpisanih pogojev se usposabljanja niso mogli udeležiti kandidati, ki niso bili v delovnem razmerju.

NTZS bo zdaj pripravila usposabljanje za Športni delavec 1, športno treniranje, namizni tenis, ki pa bo plačljivo, ker ne bo sofinancirano iz evropskih sredstev. Cena usposabljanja na posameznega kandidata bo odvisna predvsem od števila prijavljenih kandidatov na katere se bo celotni strošek usposabljanja enakomerno porazdelil.

Prosimo vas, da nam vsi zainteresirani do vključno 8. aprila 2022 sporočite na elektronski naslov NTZS: info@ntzs.si, če ste kandidati za usposabljanje in če vas takšno samoplačniško usposabljanje zanima.

Stvar je v tej fazi čisto informativne narave in na podlagi števila preliminarnih prijav, vam bomo sporočili, kolikšen bo predvidoma strošek usposabljanja na posameznega udeleženca.

Za NTZS: vodja usposabljanja Milan Pavič

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh