Tudi v dvojicah največ odličij za azijske igralce in igralke

V Novi Gorici so na svetovnem prvenstvu za mladince in kadete že znani dobitniki za naslednje komplete kolajn, tokrat v igri dvojic. Spet bo največ odličij pripadlo azijskim igralcem in igralkam, v prvi vrsti kitajskim, ki imajo v mešanih dvojicah v finalu oba svoja para.

V mešanih dvojicah sta se v finale uvrstila Kitajca Lin Shidong in Kuai Man, ki bosta igrala proti Izaacu Queku iz Singapurja in Nemki Annet Kaufmann. Bronasti kolajni sta že osvojila Junsung Oh in Daeun Lee iz Južne Koreje, ki sta v prvem krogu izločila Miho Podobnika in Saro Tokić ter Nemca Andre Bertelsmeier in Mia Griesel.

Popolnoma azijski finale bo v kadetskih mešanih dvojicah, kjer se bosta Kitajca Sun Yang in Yan Yutong pomerila proti Japoncema Tamitu Watanabeju in Yuni Ojio. Bronasti kolajni bosta pripadali Tajvancema Kuo Guan-Hongu in Wu Jia-Enovi ter Indijcema Abdinadhu Pradhivadhiju in Jennifer Varaghese.

V četrtek bodo ob posamičnih dvobojih na sporedu tudi polfinalni obračuni v dvojicah. Med mladinci bodo v prvem polfinalu igrali Junsung Oh in Minseok Gil iz Južne Koreje proti Izaacu Queku iz Singapruja in Japoncu Sori Matsushimi ter Kitajca Lin Shidong in Wen Ruibo, ki sta v prvem krogu premagala Miha Podobnika in Brina Vovka Petrovskega proti Poljaku Miloszu Redzimskemu in Japoncu Keishiju Hagihari.

Pri mladinkah bo en polfinalni par obarvan evropsko, saj bosta Poljakinji Anna Brzyska in Zuzzana Weilgos, ki sta v prvem krogu premagali Saro Tokić in Enyo Moltara s 3:1, igrali proti Nemki Annett Kaufmann in Valižanki Anni Hursey, drugi par pa bo azijski, in sicer med Kitajkama Kuai Man in Xu Yi ter Gahyeon Park in Daeun Lee iz Južne Koreje.

Brez kitajskih igralcev in igralk pa bo minil kadetski polfinale dvojic. Pri kadetih bosta Hyuk Kwon in Seungsoo Lee iz Južne Koreje v igrala proti Japoncema Ryuuseiju Kawakamiju in Tamitu Watanabeju, Avstralca Won Bae in Aditya Sareen pa proti Tajvancema Kuo Guan-Honguj in Hsuju Hsien-Chiaju. Prvi polfinale pri kadetinjah bo med Mao Takamori in Yuna Ojio proti Nemkama Koharu Itagaki in Josephini Neumann, v drugem polfinalu pa bosta Indijki Jennifer Varghese in Divyanshi Bhowmick igrali proti Francozinjama Leani Hochart in Nini Guo Zheng.

povezava do vseh rezultatov na SP v Novi Gorici:

https://worldtabletennis.com/eventInfo?selectedTab=Draws&eventId=2711

povezava do fotografij na SP v Novi Gorici

https://www.flickr.com/photos/ittfworld/

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh