Tudi na drugem kadetskem TOP-u na vrhu Slatinškova in Jokić

Na drugem kadetskem TOP-u v organizaciji NTK Kema Puconci sta zmagala Lana Slatinšek (ŠD SU) in Luka Jokić (Mengeš), ki sta bila najboljša že na prvem v Murski Soboti v začetku decembra. Drugo mesto je osvojila Ana Leskošek (Savinja), tretje mesto pa sta si delili Vita Kocjančič (Arrigoni), pri kadetih pa je bil drugi Aleks Koren (Cirkovce) in tretji Aleks Koželj (Savinja).

Slatinškova in Jokić nadaljujeta z letošnjo prevlado v kadetski konkurenci. Zmagama na prvem TOP-u v Murski Soboti in naslovoma državnih prvakov na kadetskem državnem prvenstvu v Mengšu, sta dodala še zmagi na drugem letošnjem TOP-u v Puconcih. Oba brez poraza, Jokić celo brez izgubljenega niza.

Največ težav sta Slatinškovi na poti do prvega mesta delali njena klubska soigralka Neža Gazvoda, ki jo je premagala s 3:2, zadnji, peti niz s 13:11 in drugouvrščena Leskovškova, s katero je prav tako igrala pet nizov. Leskoškova je z 2:3 izgubila še proti Erin Ukovič (Arrigoni), ki si je na koncu s tremi zmagami šesta. Tri zmage je na petem mestu imela tudi njena klubska soigralka Layla Turk. Kocjančičeva na tretjem mestu je zmagala štirikrat, tako kot tudi petouvrščena Neža Gazvoda, medtem ko je bila njena sestra Neja z dvema zmagama sedma. Brez zmage je turnir končala Tija Kastelic (Krka).

V odlični formi je še naprej Jokić, ki je nedavno tega na turnirju v Osijeku osvojil drugo mesto, v Puconci pa je do zmage prišel s sedmimi zmagami s 3:0. Pohvale si zasluži tudi Koren, ki je izgubil le dvoboj proti Jokiću, kar je bilo dovolj za drugo mesto, s petimi zmagami pa je bil tretji Koželj. Četrto mesto je s štirimi zmagami osvojil Bor Brodnjak (Kajuh-Slovan), z dvema zmagama sta bila peta oziroma šesta Mitja Erzetič (Letrika) in Blaž Pandev (Inter Diskont), s po eno zmago pa sta tekmovanje končala Aleksandar Miščević (Letrika) in Urban Janc (Ljubno).

V drugi skupini najboljša Petra Pia Fornazarič in Luka Čačić Blažek

Fornazaričeva (Letrika) se je v drugi skupini veselila prvega mesta s šestimi zmagami in enim porazom. Druga je bila s petimi zmagami Nina Mačič (Inter Diskont), kar tri igralke pa so turnir končale s štirimi zmagami. Tretja je bila na koncu Laura Rahotin Pavič (Vesna), četrta Neža Horvat (Inter Diskont) in peta Pika Gorenc (Mengeš). S tremi zmagami je šesto mesto osvojila Maruša Vrhovnik (Mengeš), njena klubska soigralka Mihaela Stoilkovska je bila z dvema zmagama sedma, medtem ko je brez zmage ostala Viktorija Letnar (Preserje).

Brez poraza je bil v drugi skupini tudi Luka Čačić Blažek (Arrigoni), s petimi zmagami je bil drugi Miha Homan (Inter Diskont), pet zmag je na tretjem mestu imel tudi Filip Mušić (Kajuh-Slovan) in na četrtem Rene Hedl (Savinja). Na petem mestu je bil Filip Miščević (Letrika), ki je zmagal trikrat, do dveh zmag je prišel Aljaž Škufca (Mengeš), do ene Brin Peperko (Kajuh-Slovan), ki je bil sedmi, brez zmage pa je ostal Tim Stajnko (Vesna).

V tretji skupini do prvega mesta Klara Rahotin Pavič in Aljaž Brezovnik

Tudi Klara Rahotin Pvič (Vesna) je v tretji skupini do prvega mesta prišla s šestimi zmagami in porazom. Za njo so se uvrstile Sara Erhatič (Cirkovce) s petimi zmagami, Izbel Roner (Logatec) s štirimi, kolikor sta jih imeli tudi Maruša Arnež (B2) in Tjaša Večko (Inter Diskont), šesta je bila Lara Žnidaršič (Logatec) s tremi zmagami, Manca Bartolovič (Preserje) in Lana Maučec (Kema Murexin) pa sta zmagali po enkrat.

Dobre volje je Puconce zapuščal tudi Aljaž Brezovnik, ki je bil s šestimi zmagami najboljši v tretji skupini kadetov. Petkrat sta bila uspešna May Bočko (B2) in Lovro Križnič (Mengeš) na drugem oziroma tretjem mestu, na četrtem pa je Jošt Jevšnikar (Inter Diskont) zmagal štirikrat. Do treh zmag je na petem mestu prišel Bine Žličkar (Savinja), šesti je bil Ji Kejun (Arrigoni) z dvema zmagama, tako kot Urh Trtnik (Mengeš) na sedmem mestu. Do ene zmage je na osmem mestu prišel Lovro Križnič (Mengeš).

2-top-za-kadetinje-puconci-20052023

2-top-za-kadete-puconci-20052023

 

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh