Tudi letos v finalu Kajuh-Slovan in Kema Murexin

V drugih polfinalnih tekmah končnice v 1. SNTL za ženske je Kajuh-Slovan v gosteh premagal Arrigoni s 4:1, prav tako v gosteh pa je bila Kema Murexin s 4:2 boljša od Fužinar Inter Diskonta. Ker so Ljubljančanke in Pucončanke zmagale tudi v prvih tekmah, so se že uvrstile v finale, v katerem so igrale že lani. Takrat so do naslova državnih prvakinj prišle varovanke Špele Polončič.

V Izoli je Jana Ludvik v prvem dvoboju s 3:1 premagala Enyo Moltaro in ji na ta način vrnila za poraz v sredo na Kodeljevem. Vendar je bila to tudi edina zmaga domače ekipe, ki je v nadaljevanju osvojila le še niz. V dvojicah sta do njega prišli Ludvikova in Minea Ljuca, ki sta Tjaši Novak in Lari Opeka odščipnili tretji niz. Za še dve gostujoči zmagi je poskrbela Opeka, ki je bila boljša od Ljuce in Ludvikove, medtem ko je Novakova premagala Manco Paljak.

Blažka Harkai junakinja puconske ekipe

Ravenčanke so tudi drugo polfinalno igrale brez Nuše Kadiš, ki je že nekaj časa poškodovana, brez nje pa so bile njihove možnosti, da bi presenetile Pucončanke veliko manjše. Za domačo ekipo se je drugi dvoboj začel obetavno, saj je Polona Kovačec brez izgubljenega niza premagala Ano Kovačec. Čeprav je Blažka Harkai z zmago nad Niko Pandev izid hitro izenačila, so Ravenčanke z zmago Lee Kadiš proti Emi Crnkovič še enkrat povedle. Kot se je izkazalo pozneje, tudi zadnjič. Še več, do konca dvoboja niso več osvojile niza. V dvojicah sta bili Harkaijeva in Kovačecova boljši do Horvatove in Kadiševe, nato je razpoložena Harkaijeva premagala še Horvatovo, Kovačecova pa Kadiševo za končnih 4:2. Takšen izid pa je bil tudi na sredini tekmi v Puconcih.

Izida drugih polfinalnih tekem končnice v 1. SNTL za ženske

Arrigoni – Kajuh-Slovan  1:4

Fužinar Inter Diskont – Kema Murexin  2:4

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh