Tai Bač najboljši tudi v Ljubljani, prva še Karin Slatinšek

V Športnem centru Dolgi most v Ljubljani je v organizaciji NTK Vesna in NTZS potekal drugi letošnji turnir za mlajše kadete in kadetinje. Tako kot na prvem turnirju konec oktobra v Murski Soboti je prvo mesto osvojil Tai Bač (Inter Diskont) pri mlajših kadetih, medtem ko je bila pri mlajših kadetinjah najboljša Karin Slatinšek (ŠD SU). Drugo sta bila Žiga Abraham (Inter Diskont) in Neja Košir (ŠD SU), na tretjem mestu pa so tekmovanje končali Urban Glavič (Gorica), Maks Maček (Šentjošt), Klara Rahotin Pavič (Vesna) in Kaja Drljača (B2).

Med 77 mlajšimi kadeti smo videli izredno zanimive zaključne boje, saj sta se oba polfinalna obračuna in tudi finalni končali šele po petih nizih. V prvem polfinalu je Bač s 3:2 (7, -10, -11, 6, 7) premagal Mačka, ki je bil tretji že v Murski Soboti, Abraham pa v drugem s 3:2 (-5, 4, 10, -7, 2) premagal Glaviča. Tudi finalna tekma je bila polna preobratov, na koncu pa je Bač, ki je s 3:2 (7, 10, -2, 10, 8) ugnal klubskega soigralca Abrahama, ubranil prvo mesto iz Murske Sobote. Drugouvrščenega iz Murske Sobote, Tima Urbasa (Rakek), je v četrtfinalu izločil Abraham, Tijana Malića (Logatec), ki je bil na prvem turnirju tretji, pa Glavič.

Tudi pri mlajših kadetinjah smo v finalu videli klubski obračun, v katerem je Slatinškova s 3:0 (6, 6, 6) premagala Koširjevo, ki je v Murski Soboti prišla do četrtfinala, na Dolgem mostu pa je bila v polfinalu s 3:1 (-18, 8, 1, 5) boljša od Rahotin Pavičeve, zmagovalke prvega turnirja v Murski Soboti. Še bolj napet je bil drugi polfinale, v njem pa je Slatinškova s 3:2 (-9, 9, 8, -6, 9) premagala Drljačo, ki je tako tudi tokrat osvojila tretje mesto. Pia Kundih (Cirkovce) je svojo pot v Ljubljani končala v četrtfinalu, zanjo pa je bila usodna Rahotin Pavičeva.

Izidi mlajši kadeti

Izidi mlajše kadetinje

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh