Slovenski mušketirji so v Tokiu že trenirali

Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca je pod vodstvom selektorice Andreje Ojsteršek Urh na prizorišču olimpijskih iger v Tokiu že opravila prvi trening. V soboto bosta z olimpijske boje v posamični konkurenci začela Darko Jorgić in Bojan Tokić, teden dni pozneje se jima bosta v ekipnem delu tekmovanja pridružila še Deni Kožul in Peter Hribar.

»Danes je že za nami prvi trening. Dvorana je v redu, žogice tudi, fantom pa se je nekoliko poznala utrujenost od dolgega potovanja in štiriurnega preverjanja na letališču, kajti če nimaš naloženih njihovih aplikacij, se zadeva samo podaljša. Japonci so pri tem zelo striktni. Vsak dan nas čaka trening, še enkrat tudi v dvorani, v kateri bo turnir potekal, tako da bodo imeli na voljo dovolj časa, da bodo začutili tudi servis in vračanje,« je po prvem treningu povedala Andreja Ojsteršek Urh.

Dvorana je od olimpijske vasi oddaljena približno 35 minut vožnje z avtobusom. »To niti ne bo predstavljalo težav, je pa v teh dneh zelo vroče in vlažno. Vsak dan se moramo testirati, sicer pa se olimpijska vas počasi polni, glede hrane pa mislim, da ne bo težav, saj je kot na vsakih olimpijskih igrah, dovolj različnih kuhinj, tako da se bo za vsakega kaj našlo,« je še povedala slovenska selektorica.

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh