Septembra bo na Otočcu spet živahno

številne najboljše evropske in svetovne kadete in mladince. Že prihodnji mesec pa se na Otočcu obeta še en močan turnir, tokrat WTT Youth Contender, na katerem bo od 4. do 10. septembra nastopilo okoli 400 igralk in igralk iz 35 držav. Eden večjih športnih dogodkov v Sloveniji bo potekal pod sloganom I Feel Slovenija. Prva prijava je prispela  tudi iz Savdske Arabije. Na turnirju bodo tekmovalci nastopili v petih kategorijah – U11, U13, U15, U17 in U19.

Po velikem uspehu slovenske namiznoteniške reprezentance se je sestal organizacijski odbor za pripravo jesenskega WTT Youth Contender Otočec presented by I Feel Slovenia.

 »Po dobro speljani organizaciji junijskega turnirja je bilo jasno, da se bomo lotili nove organizacije. Moči zato so nam vlili tudi domači prostovoljci, ki so odločilno sodelovali pri organizaciji v Evropi tako hvaljenega turnirja, in seveda uradno priznanje ITTF, da smo zahteven športni projekt speljali z odliko. Slovenija je tako z organizacijo pomembnega turnirja dobila lepo mednarodno priznanje, NTK Krka Novo mesto, ki bo v celoti bedel tudi nad organizacijo septembrskega, za ITTF pomembnega turnirja, pa bo nalogo, o tem smo trdno prepričani, tudi tokrat dobro opravil. V klubu smo zadovoljni, ker bomo Evropi in svetu Slovenijo znova predstavili kot aktivno, zeleno, butično športno destinacijo, ki ponuja odlične možnosti za aktivno rekreacijo in pripravo športnikov,« je mesec dni pred začetkom turnirja poudarila trojica, ki bdi nad turnirjem – Tomaž Kralj, mag. Borut Miklič in Jernej Jedlovčnik.

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh