Sari Tokić in Mihi Podobniku prvi letošnji TOP za mladinke in mladince

V odlični organizaciji NTK Kema Puconci je v tamkajšnji športni dvorani potekal prvi letošnji TOP za mladinke in mladince. Prvega mesta se je pri mladinkah veselila Sara Tokić (Letrika), ki je slavila pred Enyo Moltara (Kajuh-Slovan) in Nušo Kadiš (Inter Diskont), pri mladincih pa je bil najboljši Miha Podobnik (Logatec), drugi je bil Brin Vovk Petrovski (Savinja) in tretji Jure Smodiš (Kema-Murexin).

Prejšnjo nedeljo je na članskem TOP nepričakovano slavila Enya Moltara, druga pa je bila Sara Tokić. Na prvem letošnjem TOP turnirju za mladinke sta zamenjali mesti, saj Tokić v sedmih dvobojih ni niti enkrat izgubila, največ težav pa ji je povzročila Nuša Kadiš, ki jo je premagala s 3:2. Zadnji niz je Tokić dobila z 11:9. S petimi zmagami je drugo mesto osvojila Moltara, ki je bila v medsebojnem dvoboju s 3:0 boljša od Kadiš, ki je prav tako turnir končala s petimi zmagami. Četrto in peto mesto je pripadlo domačinkama, Emi Crnkovič in Blažki Harkai, ki sta zmagali po štirikrat, na šestem mestu pa sta Polona Horvat (Inter Diskont) in Kim Kastelic (Krka) zmagali po dvakrat. Brez zmage je v prvi skupini ostala Eva Cerkvenič (Letrika).

Tudi pri mladincih je prvouvrščeni Miha Podobnik turnir TOP končal s samimi zmagami. Največ težav je imel v četrtem krogu, ko je Nina Šegulo (Kema-Murexin) premagal s 3:2, v odločilnem zadnjem dvoboju turnirja pa je bil s 3:0 boljši od drugouvrščenega Brina Vovka Petrovskega. Zanj je bil to edini poraz na turnirju, s petimi zmagami pa je bil tretji domačin Jure Smodiš. Četrti je bil še en član Savinje, Domen Hohnjec, ki je zmagal štirikrat, peti je bil s tremi zmagami Nino Šegula, šesti pa z dvema Mihael Kocjančič (Kajuh-Slovan). Sedmo in osmo mesto je pripadlo Maticu Loparju z eno zmago, brez nje pa je ostal Dejan Jovanović (oba Savinja).

V drugi skupini najboljša Katarina Lešnjak in Aljaž Goltnik

Najboljše volje je v drugi skupini TOP zapuščala Katarina Lešnjak (Kajuh-Slovan), ki je prvo mesto osvojila s šestimi zmagami. Zelo napeto je bilo v boju za drugo mesto, saj so kar tri igralke turnir končale s petimi zmagami. Druga je bila na koncu Lana Slatinšek (ŠD SU), tretja Nika Pandev (Inter Diskont) in četrta Vita Kocjančič (Arrigoni). S tremi zmagami je bila peta Zala Kontelj (Kajuh-Slovan), Valentina Mišigoj (Letrika) na šestem mestu je zmagala dvakrat, sedmouvrščena Urša Rozman (Mengeš ) in osmouvrščena Živa Dogar (Kema-Murexin) pa po enkrat.

Zelo napeto je bilo tudi v drugi skupini TOP-a za mladince, kajti Aljaž Goltnik in Luka Jokić (oba Mengeš) sta zabeležila po šest zmag. Odločil je njun medsebojni dvoboj, ki ga je v drugem krogu s 3:2 dobil Goltnik. S petimi zmagami se je moral s tretjim mestom zadovoljiti Mark Gazvoda (ŠD SU), s štirimi pa je bil četrti Gašper Srebočan Čebela (Savinja). Peti je bil Blaž Lapajne (Muta), ki je dobil tri dvoboje, Timotej Jerina (Mengeš) na šestem mestu je zmagal dvakrat, po enkrat pa Jan Lipič (Kema-Murexin) in Miha Fatur (Savinja).

V tretji skupini zmagi za Ano Gergek in Maja Murna (ŠD SU)

Šest zmag je za prvo mesto v tretji skupini potrebovala domačinka Ana Gergek, na drugem mestu pa je Layla Turk (Arrigoni) zmagala petkrat. Kar tri igralke so turnir končale s štirimi zmagami, tretja je bila Tina Križnič (Mengeš), četrta Ana Leskošek (Savinja) in peta Urša Večko (Inter Diskont). Tia Rudolf in Zoja Žolek (obe Cirkovce) sta na šestem oziroma sedmem mestu dobili po dva dvoboja, enkrat pa je na osmem mestu do zmage prišla tudi Tereza Kavčič (Logatec).

Tudi Murnu je v tretji skupini za prvo mesto zadoščalo šest zmag, kolikor jih je imel na drugem mestu tudi Bor Brodnjak (Kajuh-Slovan). S petimi zmagami je bil tretji Janez Jedlovčnik (Krka), na četrtem mestu pa je Adam Rakun (Mengeš) zmagal štirikrat. Petouvrščeni Zal Šesek (Vesna) je prišel do treh zmag, z dvema je bil šesti Nel Savšek Pintarič (Mengeš), z eno zmago pa sta turnir končala sedmouvrščeni Tomaž Pertovt) in osmouvrščeni Matic Vertuš (Krka).

Izidi TOP za mladinke

Izidi TOP za mladince

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh