Revijalno druženje v spomin na Zdenka Švaba

V soboto, 10. septembra, bodo člani NTK Arrgioni in prijatelji Zdenka Švaba, ki nas je zapustil marca, organizirali revialno druženje v njegovo čast. Druženje bo potekalo v njegovem domovanju, torej v telovadnici Arrigonija.

Prihodnjo sredo, 14. septembra, bi Zdenko praznoval svoj 60. rojstni dan. Žal mu je to preprečila zahrbtna bolezen, vendar spomin na Zdenka, v Izoli in tudi drugih slovenskih namiznoteniških klubih, še vedno živi. Kako tudi ne, saj je s svojim neverjetno zavzetim in predanim delom, zaradi katerega se je zavestno odpovedal vsemu drugemu privatnemu življenju, dosegal odlične dosežke.

Njegovo praznino bo težko nadomestiti, v klubu, ki ga je pomagal zgraditi, pa na Zdravka niso pozabili. Zato vabijo vse na obujanje prijetnih spominov, ki so jih preživeli z Zdenkom… Druženje bo prepleteno z možnostjo preverjanja veščin namiznega tenisa in jedače in pijače.

Za lažjo organizacijo srečanja prosimo vse zainteresirane, da se prijavijo na ta povezavo: https://forms.office.com/r/LRd8d58keL oz. poskenirajo QR kodo.

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh