Prvi TOP 8 za mlajše kadetinje in kadete Karin Slatinšek in Urbanu Glaviču

V organizaciji NTK Fužinar Inter Diskont je danes potekal prvi letošnji TOP 8 za mlajše kadetinje in kadete. Pri mlajših kadetinjah se je prvega mesta veselila Karin Slatinšek, druga je bila Neja Košir (obe ŠD SU), tretja pa Pia Kundih (Cirkovci). Najboljši pri mlajših kadetih je bil Urban Glavič (Gorica), drugi je bil Timo Urbas (Rakek) in tretji Tai Bač (Fužinar Inter Diskont).

Šest zmag in poraz je bilo dovolj, da je pri mlajših kadetinjah prvo mesto osvojila Karin Slatinšek. Ob boljši razliki v nizih se je drugega mesta s petimi zmagami veselila njena klubska soigralka, Neja Košir, tretja je bila ob enakem izkupičku v zmagah Pia Kundih, četrta pa Klara Rahotin Pavič (Vesna). S štirimi zmagami je bila peta Kaja Drljača (B2), z dvema šesta Kim Kranjc Grižon (Arrigoni), sedma Tara Šesek (Vesna) je prišla do ene zmage, brez nje pa je na osmem mestu ostala Maša Virant (Rakek).

Tudi Urban Glavič je pri mlajših kadetih v prvi kakovostni skupini slavil s šestimi zmagami, s petimi pa sta bila Timo Urbas in Tai Bač drugi oziroma tretji. Do štirih zmag je na četrtem mestu prišel Maks Maček (Šentjošt), s tremi je bil Žiga Abraham (Fužinar Inter Diskont) peti, z dvema Saša Obradović (Maribor) šesti, prav tako z dvema pa Ažbe Rogelj (Preserje) sedmi. Do ene zmage je na osmem mestu prišel tudi Miha Čadonič (ŠD SU).

V drugi kakovostni skupini prvi mesti za Ano Božeglav in Lovra Tirana

Ana Božeglav (Arrigoni) je v drugi kakovostni skupini do prvega mesta prišla z vsemi sedmimi zmagami. Z zmago manj je bila Alja Kranjc (Cirkovce) druga, Dunja Žužek (Arrigoni) z dvema manj pa tretja. Do štirih zmag je prišla Tjaša Rus (Preserje) na četrtem mestu, s tremi zmagami je bila Neli Koren (Cirkovce) peta, z dvema Sara Simončič (ŠD SU) šesta, z eno Nadja Cafuta (Žalec) sedma, brez zmage pa je bila na osmem mestu Ema Žerovnik (Kajuh-Slovan).

V drugi kakovostni skupini sta imela prvouvrščeni Lovro Tiran in drugouvrščeni Tim Rus (oba Krka) po šest zmag, Jakob Plajnšek (Cirkovce) na tretjem mestu pa pet. Štiri zmage so bile dovolj, da je bil David Zrnić (B2) četrti, po tri sta imela Bine Pugliese Štuva (Arrigoni) in Lukas Košir (ŠD SU) na petem oziroma šestem mestu. Z eno zmago je bil Adam Dujmenović (Rakek) sedmi, Nejc Malenšćek (ŠD SU) pa je brez zmage tekmovanje končal na osmem mestu.

V tretji kakovostni skupini prvi mesti za Emo Stojko in Žana Renerja

Tudi Ema Stojko (Logatec) je v tretji kakovostni skupini tekmovanje končala s sedmimi zmagami. Po petkrat sta zmagali Kaja Horvat (Sobota), ki je bila na koncu druga in Alisa Kaspranova (Kajuh-Slovan) na tretjem mestu. Četrta je bila Ema Kaluža (Vesna), ki je zmagala štirikrat, Nika Jureš (Kajuh-Slovan) je bila s tremi zmagami peta, Zarja Cafuta (Žalec) pa šesta. Z eno zmago je bila Keja Malić (Logatec) sedma, brez nje pa je ostala Lana Krhlikar (Rakek).

V tretji kakovostni skupini se je pri mlajših kadetih s sedmimi zmagami izkazal Žan Rener (Arrigoni), s šestim je bil drugi Tai Širec (Cirkovce), kar trije igralci pa so zmagali po štirikrat. Tretji je bil Aleksander Nelson Hujs (Sobota), četrti David Marčeta (Žalec) in peti Lovro Justin (Logatec). Prav tako trije igralci so turnir končali z eno zmago, Sven Drljača (B2) na šestem mestu, Ivan Friderich (Kajuh-Slovan) na sedmem ter Urh Novak (Cirkovce) na osmem.

1. TOP 8 ZA MLAJŠE KADETINJE

1. TOP 8 ZA MLAJŠE KADETE

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh