POZIV NTZS ZA PRIJAVO NA DODATNO DODELJENO MESTO STROKOVNEGA DELAVCA NTZS V PROGRAMU NPŠŠ ZA OBDOBJE 2024-2028

Namiznoteniška zveza Slovenije je s strani MGTŠ pridobila možnost dodatnega mesta za strokovno izobraženega delavca v programu Nacionalnih panožnih športnih šol za obdobje 2024-2028.

V priponki vam pošiljamo Poziv MGTŠ za posredovanje seznama strokovno izobraženih delavcev za zapolnitev NTZS dodatno dodeljene kvote za strokovno izobraženega delavca v programu Nacionalnih panožnih športnih šol za obdobje 2024-2028, pogoje in merila NTZS za kandidiranje na javnem razpisu MGTŠ in Merila NTZS za izbiro kandidatov za NPŠŠ.

V skladu s sprejetimi sklepi na 5. seji Izvršnega odbora NTZS z dne 20. 5. 2024 bo izbrani kandidat opravljal trenažni proces pretežno v svoji Regionalni panožni športni šoli. Bo pa moral biti cca. 20% svojega delovnega časa na voljo NTZS kot trener mlade državne reprezentance in se obvezno udeležiti vsakoletnega Evropskega mladinskega prvenstva ter reprezentančnih priprav pred njim in biti na voljo po naročilu STS NTZS ali IO NTZS za udeležbo na preostalih reprezentančnih pripravah in akcijah ter mednarodnih prvenstvih in tekmovanjih, na katerih bo potrebna prisotnost vsaj dveh strokovnih spremljevalcev.

Izbrani in s strani MGTŠ potrjeni kandidat bo zaposlen na NTZS, vendar bo moral k svoji prijavi h kandidaturi priložiti svojo izjavo, da se strinja s strani NTZS postavljenimi pogoji in obveznostmi do reprezentančnega programa mladih, potrdilo svojega kluba, da bo le-ta pokril vso finančno razliko med njegovo bruto – bruto plačo in višino s strani MGTŠ sofinanciranih sredstev. Prav tako mu mora njegov klub plačati prehrano, ves pripadajoči letni regres, odpravnino, potne stroške in dnevnice za delovanje njegove Regijske panožne športne šole.

Prijava kandidature za strokovnega delavca v programu NPŠŠ in vsa ustrezna s strani NTZS in MGTŠ zahtevana dokumentacija, se mora poslati v pisarno NTZS po emailu info@ntzs.si  do SREDE, 22. maj, do 10.00.

Odpiranje prispelih kandidatur bo potekalo v sredo 22. 5. 2024 ob 14.00 v prostorih NTZS.

Posredujemo še povezavo do prvotne objave razpisa MGŠT, v katerem so navedeni vsi potrebni dokumenti za oddajo kandidature na MGTŠ:

Objavljen je razpis za sofinanciranje plač strokovnih delavcev v nacionalnih panožnih športnih šolah

POGOJI IN MERILA ZA KANDIDIRANJE NA JAVNEM RAZPISU

NTZS merila PŠŠ 2020-24 (2)-1

Poziv_dodatne_kvote_P-1

Za NTZS pripravil Darijan Vizjak

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh