Posebne vsebine za trenerje I. stopnje

Končala so se predavanja obveznih vsebin in enajst kandidatov je uspešno opravilo izpit. Ta teden je izpit še enkrat, če ga kdo v prvem roku ni mogel pisati. Nekateri kandidati so izpit iz obveznih vsebin opravili že prej oziroma pridobili zahtevane kompetence na drug način (npr. diplomanti FŠ).

Prosim vse kandidate, da se za nadaljevanje usposabljanja (posebne vsebine) prijavijo na el. naslov: info@ntzs.si, do 25. 11. 2022.

Cena za posebne vsebine z opravljanjem zaključnega izpita je približno 350,00 eur pri 15 prijavljenih kandidatih. Račun bo treba poravnati pred začetkom predavanj na račun NTZS.

Cena se lahko tudi zniža, če se bo prijavilo več kandidatov.

Posebne vsebine obsegajo 83 ur predavanj in vaj. Od tega jih bo 19 ur predavanih na daljavo. (en vikend), preostalih 64 pa v treh vikendih na različnih lokacijah po Sloveniji.

Prvi vikend predavanj – na daljavo – bomo predvidoma organizirali v prvi polovici decembra.

Na predavanjih iz posebnih vsebin lahko sodelujejo tudi kandidati, ki še niso opravili izpita iz obveznih vsebin, ker bodo obvezne vsebine lahko opravili kasneje. (FŠ bo predavanja iz obveznih vsebin predvidoma organizirala spet v februarju 2023).

Prosim tudi Vas, da to informacijo posredujete še drugim potencialnim kandidatom, ker lahko večje število prijavljenih kandidatov zniža ceno usposabljanja.

Vodja usposabljanja pri NTZS

Milan Pavič

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh