Posebne vsebine za: strokovni delavec II. športno treniranje, namizni tenis

Namiznoteniška zveza Slovenije bo predvidoma v septembru izvedla usposabljanje za naziv Strokovni delavec, športno treniranje, namizni tenis II. stopnja. Usposabljanje bo predvidoma izvedeno v treh koncih tedna (petek, sobota in nedelja). Kraj izvedbe še ni določen, bo pa najverjetneje v Ljubljani. Cena usposabljanja bo okvirno med 400 in 450 evrov za specialne vsebine. Usposabljanje bo izvedeno v primeru, da se prijavi najmanj 15 kandidatov.

Obvezne vsebine lahko absolvirate na Fakulteti za šport. Nekateri kandidati ste to že storili, drugi pa boste to lahko storili kasneje. Če ste obvezne vsebine za drugo stopnjo že absolvirali kdaj prej, vam jih bomo priznali.

Ta dopis še ni prijava za usposabljanje. Prosim, da na NTZS do 15. julija 2024 sporočite svoj interes za usposabljanje. V priloženem programu usposabljanja si lahko pregledate vsebine usposabljanja in pogoje pristopa in zaključka.

Prosim tudi Vas, da to informacijo posredujete še drugim potencialnim kandidatom, ker lahko večje število prijavljenih kandidatov zniža ceno usposabljanja.

Milan Pavič, vodja usposabljanja pri NTZS

Podatki o programu usposabljanja

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh