Podobnik najboljši tudi na Rakeku, prvič do zmage Novak

Na drugemu letošnjemu odprtemu turnirju za člane in članice do 21 let sta bila na Rakeku najboljša Miha Podobnik (Logatec) in Tjaša Novak (Kajuh Slovan). Podobnik je prvo mesto osvojil pred Filipom Kolletom (Vesna) ter Juretom Smodišem (Kema Murexin) in Aljažem Goltnikom (Mengeš), Novak pa pred Leo Paulin (Arrigoni), Polono Horvat (Fužinar Inter Diskont) in Ano Kovačec (Kema Murexin).

Pred dvema mesecema je Podobnik v finalu ugnal Brina Vovka Petrovskega (Savinja), ki ga na Rakek ni bilo, tako kot še nekaterih drugih igralcev do 21 let, saj je bilo prijavljenih le 26. Najboljšo dnevno formo je Podobnik pokazal tudi na Rakeku, saj ni izgubil niti niza. V finalu je Kolleta premagal s 4:0 (5, 2, 8, 10), v polfinalu pa Smodiša prav tako s 4:0 (8, 8, 6, 8). Dobre igre je prikazal tudi Kolle, ki pred finalnim obračunom tudi ni oddal niza, v polfinalu pa je bil s 4:0 (6, 7, 6 ,6) boljši od Goltnika.

Okrnjena je bila tudi udeležba med članicami do 21 let, saj ni bilo zmagovalke prvega turnirja Sare Tokić (Letrika), manjkali sta še Enya Moltara (Kajuh-Slovan) in Nuša Kadiš (Fužinar Inter Diskont), ki sta si v Logatcu delili tretje mesto. Ob njihovi odsotnosti je med 19 igralkami v napetem finalnem obračunu Novak s 4:3 (4, 3, 4, -9, -6, -11, 5) premagala Paulin, ki je tako kot v Logatcu spet osvojila drugo mesto. V polfinalu je bila Novak s 4:0 (4, 8, 10, 8) boljša od Kovačec, medtem ko je Paulin imela težko delo že proti Horvat, saj je do zmage prišla s 4:3 (-10, 9, -4, 6, 8, -8, 13).

Izidi 2. OT za člane do 21 let

Izidi 2. OT za članice do 21 let

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh