Podobnik in Vovk Petrovski do glavnega turnirja

Na WTT Youth Contender v Varaždinu sta se v maloštevilni slovenski ekipi do glavnega turnirja v kategoriji U-15 prebila Brin Vovk Petrovski in Miha Podobnik, ki je na glavnem turnirju igral tudi v kategoriji U-17. Vovk Petrovski je v tej kategoriji izpadel v kvalifikacijah, tako kot tudi Aljaž Godec in Mitja Omerzel v kategoriji U-19.

V kategorijah U-11, v kateri je pred dnevi Aleksandar Miščević osvojil drugo mesto in v kategoriji U-13, Slovenija ni imela svojih predstavnikov. Tako sta prvi dan v kategoriji U-17 nastopila le Miha Podobnik in Brin Vovk Petrovski. Več uspeha je imel aktualni slovenski kadetski prvak, ki je bil v svoji kvalifikacijski skupini drugi, medtem ko je Vovk Petrovski ostal brez zmage. Na glavnem turnirju je po izenačenem dvoboju Logatčana s 3:2 premagal Anglež Connor Green.

Drugi dan turnirja v Varaždinu sta bila v kvalifikacijah uspešna tako Podobnik kot Vovk Petrovski, ki je v svoji skupini osvojil prvo mesto. Oba bosta v petek igrala na glavnem turnirju, žal pa je bilo konec tekmovanja že po kvalifikacijskih bojih v skupinah za Aljaža Godca in Mitjo Omerzela.

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh