Od torka naprej v Preboldu tudi mlajše kategorije

Vršilec dolžnosti za mlajše kategorije, Jaka Golavšek, bo s sodelavci od torka do nedelje v Preboldu sklical poletne reprezentančne priprave za mlajše kadete in mlajše kadetinje, kadete in kadetinje ter mladince in mladinke.

Na priprave v Preboldu je v. d. selektorja za mlade Jaka Golavšek tri tedne po koncu evropskega prvenstva v Glivicah vpoklical naslednje igralke in igralce:

mladinke, s celotnim plačilom NTZS: Sara Tokić, Enya Moltara in Polona Horvat; s skupnim doplačilom v višini 50 evrov na posameznico: Nuša Kadiš in Ema Crnkovič;

kadetinje, s celotnim plačilom NTZS: Lana Slatinšek; s skupnim doplačilom v višini 50 evrov na posameznico: Ana Leskošek, Vita Kocjančič in Neža Gazvoda;

mlajše kadetinje, s skupnim doplačilom v višini 50 evrov na posameznico: Sara Erhatič, Neža Horvat, Laura Rahotin Pavič, Lara Žnidaršič, Kaja Drljača, Karin Slatinšek, Klara Rahotin Pavič in Pia Kundih.

mladinci, s celotnim plačilom NTZS: Miha Podobnik, Brin Vovk Petrovski in Domen Hohnjec; s skupnim doplačilom v višini 50 evrov na posameznika: Nino Šegula in Matic Čopar.

kadeti, s celotnim plačilom NTZS: Luka Jokič in Bor Brodnjak; s skupnim doplačilom v višini 50 evrov na posameznika: Aleks Koželj, Mitja Erzetič in Urban Janc;

mlajši kadeti: S celotnim plačilom NTZS: Aleks Koren; s skupnim doplačilom v višini 50 evrov na posameznika: Luka Čačić Blažek, Aleksandar Miščević, Filip Miščević, Tijan Malić, Tai Bač in Žiga Abraham.

Zbor za vse vpoklicane udeležence je v torek, ob 8.30, v hotelu Prebold.

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh