NTK Savinja z novo spletno stranjo in spletno trgovino

V Namiznoteniškem klubu Savinja so čas med pandemijo, ko so bili prisiljeni za nekaj časa ustaviti nekatere vsakodnevne dejavnosti, izkoristili za nov projekt – tokrat v digitalnem svetu – povsem novo klubsko spletno stran, www.ntksavinja.si. Projekt je v celoti delo klubskih članov.

»Glede na čas, v katerem živimo, je urejena spletna stran postala že neka osnova tudi za športna društva. Obenem je to na neki način hkrati tudi ‘vizitka’ kluba v današnjem času, tako za igralce, nove zainteresirane namiznoteniške navdušence kot tudi za sponzorje. Na naši spletni strani je tako vidna klubska zgodba vse od začetkov v letu 2014, vsi večji uspehi naših igralcev v preteklih sezonah, sestava ligaških ekip in aktualne novice v klubu in namiznem tenisu na splošno,« je novo klubsko spletno stran na kratko predstavil Patrik Rosc, predsednik NTK Savinja.

»To, kar dela našo klubsko spletno stran unikatno v slovenskem namiznoteniškem prostoru, je predel s spletno trgovino. Tukaj lahko namiznoteniški navdušenci najdejo vse, kar potrebujejo za igranje namiznega tenisa, tako na področju specialne namiznoteniške opreme (loparji, obloge, žogice,…) kot tudi na področju oblačil. Večina izdelkov v naši spletni trgovini je znamke Andro. Gre za priznano nemško namiznoteniško znamko, ki je v profesionalnem namiznem tenisu prisotna že vrsto let. Tako Andro med drugim opremlja igralce svetovnega kova, kot so Simon Gauzy, Sharath Kamal Achanta in tudi nedavno ekipno evropsko prvakinjo, Sabine Winter iz Nemčije. Znamka doslej v Sloveniji še ni bila množično zastopana, čeravno ponuja ogromno možnosti za vse nivoje namiznega tenisa – tako od začetnikov, do rekreativcev in vse do profesionalnih igralcev. Ob tem je njihova ponudba oblačil zagotovo ena kvalitetnejših v namiznoteniškem prostoru. Vse to so razlogi, da smo v NTK Savinja izjemno zadovoljni z našim dosedanjim sodelovanjem, prepričani pa smo, da so z izdelki zadovoljni tudi končni kupci v naši spletni trgovini,« je še dodal Patrik Rosc.

Omeniti še velja, da bo Savinja v novi sezoni v ligaških tekmovanjih nastopila s kar štirimi ekipami. Prva ekipa bo igrala v 1. SNTL, druga ekipa v 2. SNTL, tretja in četrta pa v 3. SNTL.

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh