Neja Gazvoda in Aleks Koren najboljša v Logatcu

V organizaciji NTK Logatec sta se na prvem letošnjim TOP 8 za kadetinje in kadete prvega mesta veselila Neja Gazvoda (ŠD SU) in Aleks Koren (Cirkovce). Na drugem mestu sta TOP 8 končala Neža Gazvoda (ŠD SU) in Urban Janc (Ljubno), tretja pa sta bila Neža Horvat (Fužinar Inter Diskont) in Luka Čačić Blažek (Arrigoni).

Sestri Gazvoda sta si v Logatcu na prvem TOP 8 razdelili prvi dve mesti. S šestimi zmagami je bila na koncu prva Neja, z zmago manj pa druga Neža. Kar tri igralke so zmagale po štirikrat, na koncu je bila tretja Neža Horvat, četrta Sara Erhatič (Cirkovce) in peta Petra Pia Fornazarič (Vrtojba). Do treh zmag je prišla Laura Rahotin Pavič (Vesna) in bila šesta, na sedmem mestu je Viktorija Letnar (Preserje) zmagala dvakrat, brez zmage je ostala na osmem mestu Klara Rahotin Pavič (Vesna).

Le en niz je na sedmih tekmah pri kadetih izgubil prvouvrščeni Aleks Koren. Urban Janc je na drugem mestu prišel do petih zmag, do štirih pa so prišli Luka Čačić Blažek na tretjem mestu, Aleks Koželj (Žalec) na četrtem mestu in Aleksander Miščević (Vrtojba) na petem. Šestouvrščeni Mitja Erzetič (Vrtojba) je zmagal dvakrat, Filip Miščević (Vrtojba) na sedmem je zmagal enkrat, brez nje je osmem mestu ostal Aljaž Brezovnik (Žalec).

Aleksandra Livnjak in May Bočko najboljša v drugi skupini

V drugi skupini se je pri kadetinjah prvega mesta veselila Aleksandra Livnjak (Logatec), ki je zmagala petkrat, kar štiri igralke pa so turnir končale s štirimi zmagami. Druga je bila Tjaša Večko (Fužinar Inter Diskont), tretja Maruša Arnež (B2), četrta Pia Kundih (Cirkovce) in peta Karin Slatinšek (ŠD SU). Na šestem mestu je Maja Fatur (Žalec) zmagala trikrat, tako kot tudi Lara Žnidaršič (Logatec) na sedmem, do ene zmage pa je prišla Neja Košir (ŠD SU).

Brez poraza je do prvega mesta v drugi skupini prišel May Bočko (B2), drugouvrščeni Vitan Plajnšek (Cirkovce) je zmagal šestkrat, Ji Kejun (Arrigoni) na tretjem pa štirikrat. Lovro Križnič (Mengeš) je na četrtem mestu zmagal trikrat, po dvakrat so od petega do osmega mesta zmagali Bine Žličkar (Žalec), Urban Zavasnik (Žalec), Filip Margon (Arrigoni) in Lovro Ažman (Kajuh-Slovan).

V tretji skupini najboljša Tara Šesek in Svit Kadunc

Tara Šesek (Vesna) je v tretji skupini zmagala na vseh sedmih tekmah, z enim porazom je bila druga Kaja Drljača (B2), na tretjem mestu pa je Kim Kranjc Grižon (Arrigoni) zmagala petkrat, Maša Virant (Rakek) na četrtem štirikrat, trikrat pa Sofija Žužek (Arrigoni) na petem mestu. Dvakrat je zmagal Ula Radojević (Gorica), ki je bila šesta, z eno zmago je bila Pia Stojaković (Logatec) sedma, brez zmage pa je ostala Meta Ivančič (Arrigoni) na osmem mestu.

Šest zmag je bilo dovolj, da je Svit Kadunc (Šentjošt) osvojil prvo mesto pri kadetih, pet pa, da je Nejc Šalamon (Žalec) bil drugi. Štirikrat je za tretje mesto zmagal Jaka Kranjc (Žalec), tako kot tudi Jaka Rutar (Mengeš) na četrtem mestu. Po trikrat so zmagali Vid Semprimožnik (Žalec), ki je bil peti, Tijan Malić (Logatec) na šestem mestu in Timo Urbas (Rakek) na sedmem mestu. Osmi je bil Urban Ekar (B2).

 

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh