Namiznoteniški center NTZS v Ljubljana začenja z delom

V nadaljevanju 4. redne seje IO NTZS, ki je bilo 4. oktobra v Ljubljani, je Izvršni odbor NTZS sprejel sklep, da s ponedeljkom 9. oktobra, začne v Športni dvorani Krim na Galjevici delovati Namiznoteniški center NTZS v Ljubljani.

Namiznoteniški center NTZS v Ljubljani bo do konca leta 2023 deloval za vse brezplačno le v osnovnem organizacijskem in strokovnem obsegu in bo namenjen pripravam državnih reprezentanc, treningom reprezentantom vseh kategorij ter predvsem vsem študentom in dijakom članom klubov NTZS iz celotne Slovenije, ki študirajo in se šolajo v Ljubljani. Po dogovoru se bodo vanj lahko vključevali tudi igralci iz tujine, igralci para namiznega tenisa in bolniki s Parkinsonovo boleznijo (ki še niso drugje vključeni v organizirani trenažni proces).

Vodstvo NTZS prosi vse za vadbo v NT centru NTZS zainteresirane klube NTZS, igralce in igralke, da, zaradi lažje organizacije vadbenega procesa, sporočijo v pisarno NTZS na elektronsko pošto: info@ntzs.si do ponedeljka, 9. oktobra, do 12. ure, svoj namen za vadbo v NT centru NTZS in vsaj okvirno časovno opredelijo, kdaj se bodo udeleževali trenažnega procesa v njem.

Za morebitne informacije glede samega začetka delovanja NT centra NTZS lahko kontaktirate Darijana Vizjaka na tel. 040 845559, vse ostale splošne informacije in medsebojne obveznosti, dolžnosti ter Pravila delovanja NT centra NTZS v Ljubljani pa boste prejeli v čim krajšem času.

Namiznoteniški center NTZS bo deloval vsak dan od ponedeljka do petka v dopoldanskem času od 8.30 do 10.30 in popoldne od 14.30 do 16.30.

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh