Vesna priredila že 45. Jahklov memorial

Na tradicionalnem Jahklovem memorialu, ki je v nedeljo potekal v športnem centu Dolgi Most, smo spet videli veliko dobrih dvobojev, odlično organizacijo NTK Vesna, v posamičnih kategorijah pa so v svojih kategorijah zmagali Žan Mihelj (Gorica), Ana Božeglav (Arrigoni), Jakob Planjšek (Cirkovce), Klara Rahotin Pavič (Vesna), Urban Jan (Ljubno), Neža Horvat (Fužinar), Tin Islamović (Zagreb) in Nina Mašič (Fužinar).

V kategoriji najmlajših kadetov je v finalu Žan Mihelj s 3:0 premagal Svena Drljačo (B2), tretje mesto pa sta si delila Erik Haslinger (Cirkovce) in Oliver Strle (Logatec). Brez izgubljenega niza v finalni tekmi je pri najmlajših kadetinjah slavila tudi Ana Božeglav, ki je bila boljša od Neli Koren (Cirkovce), tretje mesto pa sta osvojili Maša Virant (Rakek) in Kaja Horvat (Mura Sobota).

Zelo razburljiv je bil finalni obračun pri mlajših kadetih, saj je v finalu Jakob Planjšek s 3:2 ugnal Taija Bača (Fužinar), tretje mesto pa sta si Žiga Abraham (Fužinar) in Miha Čadonič (ŠD SU). Izenačen je bil tudi finale pri mlajših kadetinjah, v katerem je bila Klara Rahotin Pavič (Vesna) s 3:1 boljša od Pie Kundih (Cirkovce), na tretjem mestu pa sta turnir končali Tara Šesek (Vesna) in Kaja Drljača (B2).

Največ, dvaintrideset, igralcev je bilo v kadetski kategoriji. Prvo mesto je po zmagi s 3:1 nad Mitjo Erzetičem (Vrtojba) osvojil Urban Janc, na tretjem mestu pa sta bila Lovro Križnič in Luka Čačič Blažek (Arrigoni). Pet nizov pa je za zmago pri kadetinjah proti Lauri Rahotin Pavič (Vesna) potrebovala Neža Horvat, medtem ko sta se s tretjim mestom morali zadovoljiti Petra Pia Fornazarič (Vrtojba) in Tjaša Večko (Fužinar).

V mladinski konkurenci je zmaga po zaslugi Tina Islamovića odšla v Zagreb. S 3:0 je Islamović v finalu premagal Filipa Mušiča (Kajuh-Slovan), ki je v prvem krogu v klubskem obračunu presenetil prvega nosilca Bora Brodnjaka. Tretje mesto sta si delila igralca Mure Sobote, Nejc Titan in Luka Šantavec. Ker je bilo prijavljenih samo pet mladink, je s štirimi zmagami prvo mesto osvojila Nina Mačič, s tremi zmagami je bila druga Izabel Roner (Logatec), z dvema pa tretja Karin Praček (Gorica).

Rezultati 45. jakhlov memorial

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh