Vabljeni na mednarodno namiznoteniško prvenstvo Banja Luka 2021

V soboto, 23. oktobra, bo v Banja Luki potekal zdaj že tradicionalni mednarodni namiznoteniški turnir. Moški bodo nastopili v petih kategorijah, ženske v enotni, pravico nastopa bodo imeli tako registrirani kot neregistrirani igralci. Prijave so možne še do četrtka, 21. oktobra.

Tekmovanje bo potekalo v novi športni dvorani Centar, začelo pa se bo ob deseti uri. Igralo se bo na tri dobljene nize po skupinah, najboljša dva iz vsake skupine se bosta uvrstila v glavni del turnirja. Igralci bodo lahko nastopili tudi v več posameznih kategorijah, če bodo zanjo plačali prijavnino, ki znaša deset evrov na tekmovalca in na kategorijo. Pravico nastopa imajo vsi registrirani in neregistrirani igralci v petih moških kategorijah: do 39 let, od 40 do 49 let, od 50 do 59 let, od 60 do 64 let in nad 64 let ter v enotni ženski kategoriji.

Prijave za tekmovanje je potrebno poslati do četrtka, 21. oktobra, do16. ure, na spletni naslov vedran.maksimovic@gmail.com ali na telefon/viber 00387 (0)65 968 206 (Vedran Maksimović).

Prireditelji so za tiste, ki bi se odločili tudi prenočiti, zagotovili tudi prenočišča. Več o tem v priponki!

STK Borac Banja Luka propozicije 18. prvenstvo 23.10.2021

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh