V Kidričevem najboljša Lana Slatinšek in Luka Jokić

Na prvem odprtem turnirju za kadetinje in kadete v organizaciji NTK Cirkovce, ki je potekal v športni dvorani Kidričevo, sta se prvega mesta veselila Lana Slatinšek (ŠD SU) in Luka Jokić (Mengeš). Na zmagovalnih stopničkah so ob Slatinškovi stale še Vita Kocjančič (Arrigoni) ter Erin Ukovič (Arrigoni) in Neža Gazvoda (ŠD SU), ob Jokiću pa Bor Brodnjak (Kajuh Slovan), Brin Kunstelj in Aleks Koren (oba Savinja).

Med 34 prijavljenimi kadetinjami Lana Slatinšek v šestih dvobojih, dveh v predtekmovanju in štirih v finalni skupini ni izgubila niti niza. V finalu je s 3:0 (3, 6, 6) premagala Vito Kocjančič, v polfinalu pa je bila boljša od Erin Ukovič. Pred tem je v drugem krogu, v prvem je bila prosta, bila boljša še od Sare Erhatič (Cirkovce) in Ane Leskošek (Savinja). Dokaj prepričljivo je do finala prišla tudi Vita Kocjančič, ki je bila po dveh zmagah v predtekmovanju, v prvem krogu prosta, v drugem je s 3:0 ugnala Nežo Horvat (Inter Diskont), v četrtfinalu s 3:1 Petro Pio Fornazarič (Letrika) in v polfinalu Nežo Gazvoda.

Podobno kot Lana Slatinšek pri kadetinjah je med 73 prijavljenimi kadeti odstopal Luka Jokić, ki je turnir končal brez izgubljenega niza. V finalni skupini je na poti do finala premagal Filipa Miščevića (Letrika), Lovra Križaniča (Mengeš), v četrtfinalu Mitjo Erzetiča (Letrika), v polfinalu Brina Kunstlja in v finalu še Bora Brodnjaka s 3:0 (8, 5, 5). Nekaj težjo pot do finala je imel Bor Brodnjak, ki je najprej premagal Luko Čačića Blažeka s 3:0, Bineta Žličarja (Savinja) s 3:1, v klubskem obračunu Brina Peperka s 3:0 in v polfinalu Aleksa Korena s 3:1.

Izidi kadetinje

Izidi kadeti

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh