Bećirević v dvojica do tretjega mesta

Nov lep uspeh mladega Novomeščana na Finskem, sicer člana NTK Krka Novo mesto, ki ga je na Finskem na tekmi vodil Ožbej Poročnik.

Ob letošnjih nekaterih dosežkih, je Alen Bećirević s Stefanom Buttijem iz Italije, dosegel nov uspeh. V močni konkurenci na European Para Youth Games, je krkaš znova opozoril nase in dokazal, da redno in vestno trenira in da zato njegovi uspehi ne morejo izostati. V Pajulahtiju je nad Bećirevićem trenersko bdel Ožbej Poročnik, ki ga v dvorani v Drgančevju poznajo kot odličnega igralca, tokrat pa se je izkazal tudi v vlogi trenerja.

Alen Bećirević: »Na igrah, ki so trajale en teden, so bili prisotni športniki iz različnih športov. Skupaj se nas je na Finskem zbralo kar 430 iz 29 držav. Kar se mi zdi posebno zanimivo je to, da je letošnje srečanje ponudilo tudi pester program drugih aktivnostih in generacijskega druženja športnikov. Seveda pa sem hvaležen tudi nove izkušnje…«

Ožbej Poročnik: »Z igro Alena Bečirevića sem zelo zadovoljen. A ne morem mimo pohvale glavne trenerke v NTK Krka Novo mesto Mance Fajmut, ki z Bećirevičem odlično dela. Dve medalji, ki jih vidite na fotografiji, so nekoliko tudi Fajmutine.«

Zapisal: Janez Pezelj

Na fotografiji: bronasta trojica z European Para Youth Games od leve proti desni: Stafan Buttin(Italija), trener Ožbej Poročnik in Alen Bečirević.

 

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh