Na drugem članskem TOP-u najboljša Zupančičeva in Hribar

Tudi drugi članski TOP je, tako kot prvi v začetku oktobra, potekal v organizaciji NTK Fužinar Inter Diskont na Ravnah na Koroškem. Ženski turnir je pripadel Nini Zupančič (Logatec), druga je bila Tjaša Novak in tretja Lara Opeka (obe Kajuh-Slovan), medtem ko je v moški konkurenci zmagal Peter Hribar (Krka) pred Tomažem Pelcarjem (Kema Murexin) in Brinom Vovkom Petrovskim (Savinja).

Najboljše igre je na Ravnah prikazala Logatčanka Zupančičeva, ki je premagala vseh sedem nasprotnic. Največ težav je imela proti Enyi Moltari (Kajuh-Slovan), Sari Tokić (Letrika), zmagovalki prvega TOP turnirja in Novakovi, ki jih je premagala s 3:2. Za Novakovo je bil to edini poraz na turnirju, tako da se je morala zadovoljiti z drugim mestom, s štirimi zmagami tremi porazi pa sta turnir končali Lara Opeka (Kajuh-Slovan) in Tokićeva. Petouvrščena Polona Horvat (Fužinar Inter Diskont) in šestouvrščena Moltara sta zmagali po trikrat, do ene zmage je prišla Ema Crnkovič (Kema Murexin) na sedmem mestu, brez nje pa je ostala Kaja Okorn (Logatec) na osmem.

Motivirani Hribar do prvega mesta brez poraza

V moški konkurenci je nastopil tudi članski reprezentant Peter Hribar, ki je po slabšem nastopu na državnem prvenstvu na Ravne prišle še dodatno motiviran. Tokrat ni dovolil nobenega presenečenja, saj je dobil vseh sedem dvobojev, največji odpor pa mu je nudil Miha Podobnik, ki ga je premagal s 3:2. Mladi Logatčan, ki je bil na prvem turnirju drugi, je bil na koncu s tremi zmagami na šestem mestu. Drugo mesto je osvojil Pelcar, ki je prišel do petih zmag, po zmagi na prvem turnirju pa je bil tretji Vovk Petrovski s štirimi zmagami, kolikor jih je imel na četrtem mestu tudi Bojan Ropoša (Sobota). Pred Podobnikom je bil na petem mestu s tremi zmagami Matevž Črepnjak (Maribor). Z eno zmago je turnir na sedmem mestu končal Andraž Novak (Kajuh-Slovan), brez zmage pa je bil na osmem mestu Damjan Zelko (Kema Murexin).

Minea Ljuca in Darko Jamšek najboljša v 2. skupini

Izredno izenačeno je bilo tekmovanje v drugi skupini ženskega turnirja, saj so imele Minea Ljuca (Arrigoni), Lea Kadiš (Fužinar Inter Diskont) in Darinka Mlakar (Vesna) vse po pet zmag in dva poraza. Prvega mesta se je veselila Ljuca, druga je bila Kadiševa in tretja Mlakarjeva. S štirimi zmagami je bila četrta Nuša Bolte (Kajuh-Slovan), s tremi zmagami sta bili peta oziroma šesta Anina Selak in Tjaša Supanič (obe Vesna), na sedmem mestu je Urška Večko,  enkrat pa je do zmage prišla Nika Pandev (obe Fužinar Inter Diskont).

Veliko bolj prepričljivo je do druge mesta na moškem turnirju druge skupine prišel Jamšek (Fužinar Inter Diskont), ki je premagal vse svoje nasprotnike. S petimi zmagami in je bil drugi Domen Hohnjec (Savinja). Aljaž Šmaljcelj (Krka) na tretjem mestu in Boštjan Kraser (Muta) na četrtem sta zmagala po štirikrat, Ninu Šegula na petem trikrat, Filip Kolle (Vesna) na šestem dvakrat, tako kot tudi Jan Krč (B2) na sedmem mestu. Eno zmago je na osmem mestu vpisal tudi Dejan Jovanović (Savinja).

Oleksandr Palchikovskiy najboljši v 3. skupini

Prvega mesta v tretji skupini moškega TOP-a se je s šestimi zmagami veselil Oleksandr Palchikovskiy (Kajuh-Slovan), ki je bil v medsebojnem dvoboju boljši od Darijana Vizjaka (Rakek). Zanj je bil to edini poraz na turnirju, ki ga je končal na drugem mestu. Tretji je bil s petimi zmagami Gašper Sobočan Čebela (Savinja), s štirimi zmagami je bil četrti Smiljan Mekicar (Vrhnika). Na petem mestu je Andrej Godec (Tempo) zmagal trikrat, z dvema zmagama je Janez Jedlovčnik (Krka) osvojil šesto mesto, Blaž Lapajne (Muta), ki je tudi zmagal dvakrat pa sedmi. Brez zmage je bil na osmem mestu Uroš Cerar (Vrhnika).

2-top-clanic-ravne-na-koroskem-14052023

2-top-clanov-ravne-na-koroskem-14052023

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh