LI-NING turnir v namiznem tenisu za rekreativce-ke

Minulo soboto je bil organiziran prvi LI-NING turnir v namiznem tenisu za rekreativce in rekreativke za izvedbo je poskrbel Športni center Dolgi most in NTK Vesna. Preizkušen je bil tudi nov sistem igranja – ne po starostnih kategorijah, ampak po kakovosti igralcev in igralk.

Zaradi manjšega števila prijavljenih, je bil turnir v športni dvorani Center Zalog in prav vsi so bili zadovoljni z organizacijo. Igral se je zelo kakovosten namizni tenis, udeleženci so se družili in skupaj uživali ob gledanju dobrih dvobojev.

V absolutni kategoriji je slavil Bojan Maselj, pred Urošem Cerarjem in Smiljanom Mekicarjem. V kategoriji A je bil najboljši Aleš Knez, pred Andrejem Potrbinom in Marjanom Mencingarjem.

Mesto najboljšega v kategoriji B je pripadlo Borisu Senegačniku, pred edino žensko predstavnico Alenko Zupan Zidarjevo in Tomažem Rabuzinom.

Igre dvojic so bile odigrane v enotni kategoriji, kjer sta slavila Bojan Maselj-Andrej Potrbin, pred Alešom Knezom-Aleksandrom Palčinkovskim in Dragom Torkarjem-Martinom Janežičem.

Še enkrat čestitke najboljšim in seveda tudi ostalim, ki so se turnirja udeležili.

Prav vsi so se strinjali, da si turnirji LI-NING zaslužijo mesto med rekreativnimi turnirji pri nas, zato prireditelji že zdaj vabijo, da se turnirja jeseni udeležijo prav vsi, ki imajo radi ta šport.

Športni pozdrav,

Športni center Dolgi most in NTK Vesna

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh