Laura Rahotin Pavič in Aleks Koren prva brez izgubljenega dvoboja

Na drugem letošnjem TOP 8 za kadetinje in kadete sta se na Ravnah na Koroškem v odlični organizaciji NTK Fužinar Inter Diskont prvega mesta veselila Laura Rahotin (Vesna) in Aleks Koren (Cirkovce). Pri kadetinjah je bila druga Petra Pia Fornazarič (Vrtojba) in tretja Neža Horvat (Fužinar Inter Diskont), pri kadetih pa Aleks Koželj (Žalec) in Luka Čačić Blažek (Arrigoni).

V odsotnosti sester Neje in Neže Gazvoda (obe ŠD SU), ki sta bili najboljši sredi decembra na prvem TOP 8 v Logatcu, manjkala pa je tudi takrat četrtouvrščena Sara Erhatič (Cirkovce), je na Ravnah, najboljšo dnevno formo, prikazala Laura Rahotin Pavič, ki je dobila vseh sedem dvobojev in to brez izgubljenega niza. S šestimi zmagami je bila druga Petra Pia Fornazarič, ki je bila v Logatcu peta, tretja pa s petimi zmagami Neža Horvat, ki je bila tretja že na prvem TOP 8.

Na četrtem mestu je tekmovanje končala Viktorija Letnar, ki je prišla do treh zmag, z dvema je bila peta Maja Fatur (Žalec), z eno šesta Aleksandra Livnjak (Logatec), kolikor jih je imela tudi Maruša Arnež (B2) na sedmem mestu, brez nje pa je ostala Pia Kundih (Cirkovce).

Aleks Koren je bil najboljši že na prvem turnirju TOP 8 v Logatcu, kjer je bil, tako kot na Ravnah, brez poraza. Edini niz mu je odvzel drugouvrščeni Aleks Koželj, ki je bil v Logatcu četrti, na Ravnah pa s šestimi zmagami drugi. Luka Čačić Blažek je s petimi zmagami na tretjem mestu ponovil uspeh iz Logatca. Aleksandar Miščević (Vrtojba) je bil s tremi zmagami četrti, Urban Janc (Ljubno) pa peti. Po dvakrat sta zmagala Mitja Erzetič (Vrtojba) na šestem mestu in May Bočko (B2) na sedmem, brez nje pa je ostal Aljaž Brezovnik na osmem mestu.

V drugi kakovostni skupini najboljša Tjaša Večko in Svit Kadunc

Šest zmag je bilo dovolj, da je v drugi kakovostni skupini najboljša Tjaša Večko (Fužinar Inter Diskont), kar tri igralke pa so turnir končale s petimi zmagami. Najboljšo razliko v nizih je imela Sofija Žužek (Fužinar Inter Diskont), ki je bila na koncu druga, tretja je bila Neja Košir (ŠD SU), brez kolajne pa je na četrtem mestu končala Kaja Drljača (B2). S tremi zmagami je bila peta Lara Žnidaršič (Logatec), z dvema zmagama je bila šesta Ana Božeglav (Arrigoni), na sedmem mestu je Pia Stojaković (Logatec) prišla do ene zmage, tako kot tudi Maša Virant (Rakek) na osmem mestu.

Pri kadetih se je v drugi kakovostni skupini prvega mesta veselil Svit Kadunc (Šentjošt) s šestimi zmagami, eno manj pa je na drugem mestu imel Vitan Plajnšek (Cirkovce). Do kolajne je na tretjem mestu s štirimi zmagami prišel še Lovro Ažman (Kajuh-Slovan). Prav tako je štirikrat slavil tudi Filip Miščević (Vrtojba) na četrtem mestu. Lovro Križnič (Mengeš) je bil s tremi zmagami peti, šesti je bil z dvema zmagama Žan Šarc (Mengeš), sedmi Vid Semprimožnik (Žalec), ki je tudi zmagal dvakrat, tako kot tudi Filip Margon (Arrigoni) na osmem mestu.

V tretji kakovostni skupini prvi mesti za Aljo Kranjc in Jaka Kranjca

Do vseh sedmih zmage je v tretji kakovostni skupini prišla Alja Kranjc (Cirkovce), s šestimi je bila druga Dunja Žužek (Arrigoni), s petimi pa tretja Kim Kranjc Grižon (Arrigoni). Po štirikrat sta zmagali Neli Koren (Cirkovce) na četrtem mestu in Tjaša Rus (Preserje) na petem. Metka Marcen je bila z dvema zmagama šesta, Hana Lukančič (Logatec) z eno sedma, Žana Turnšek (Ljubno) pa prav tako z eno osma.

Jaka Kranjc (Žalec) na prvem mestu v tretji kakovostni skupini in Jaka Rutar (Mengeš) na drugem sta zmagala po šestkrat. S petimi zmagami je bil Urban Ekar (B2) tretji, s štirimi Vid Matija Klančar (Šentjošt) četrti, Timo Urbas (Rakek) s tremi peti, Filip Šinko z dvema šesti, medtem ko je bil Tristan Franko (Logatec) z dvema zmagama sedmi. Brez zmage je na osmem mestu ostal Žiga Abraham (Fužinar Inter Diskont).

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh