Lana Slatinšek in Luka Jokić najboljša na 1. TOP za kadetinje in kadete

NTK Kema Puconci je v Zeleni dvorani v Puconcih vzorno priredil prvi letošnji TOP za kadetinje in kadete. Brez poraza sta se prvega mesta veselila Lana Slatinšek (ŠD SU) in Luka Jokić (Mengeš), pri kadetinjah je bila druga Katarina Lešnjak (Vesna), tretja pa Zoja Žolek (Cirkovce), pri kadetih pa je bil drugi Janez Jedlovčnik (Krka) in tretji Maj Murn (ŠD SU).

Na letošnjem edinem odprtem turnirju za kadetinje in kadete, ki je bil odigran v začetku oktobra v Cirkovcah, je bila med kadetinjami najboljša Ema Crnkovič (Kema Puconci), druga je bila Lana Slatinšek, tretji pa sta bili Ana Gergek in Živa Dogar(obe Kema Puconci). Slaba dva meseca pozneje je najboljšo formo na prvem letošnjem TOP turnirju prikazala Lana Slatinšek, ki je dobila vseh sedem dvobojev. Najtežje delo je imela proti Zoji Žolek (Cirkovce) in Ani Gergek, ki ju je premagala s 3:2. S petimi zmagami se je na drugo mesto uvrstila Katarina Lešnjak, ki je V Cirkovcah, zaradi zmage v medsebojnem dvoboju pa je tretje mesto osvojila Zoja Žolek, ki je zmagala štirikrat, tolikokrat kot tudi četrtouvrščena Ema Crnkovič. Njeni klubski soigralki, Živa Dogar in Ana Gergek sta bili s tremi zmagami peti oziroma šesti. Druga članica ŠD SU, Neža Gazvoda je dobila dva dvoboja in bila na koncu sedma, brez zmage pa je turnir končala Petra Pia Fornazarič (Letrika).

Luka Jokić, ki je bil najboljši že v Cirkovcah, kjer je bil drugi Mark Dimnik (Vesna), tretja pa Aleksandar Miščević (Letrika) in Bor Brodnjak (Kajuh Slovan). Tudi v Puconcih je Luka Jokić samo potrdil, da je trenutno najboljši slovenski kadet, saj ni izgubil niti dvoboja, najbolj pa ga je namučil Mark Dimnik, ki ga je premagal šele v petem nizu. Zelo zadovoljen je Puconce zapustil tudi Janez Jedlovčnik, ki je bil s petimi zmagami drugi, pa tudi Maj Murn, ki je prav tako prišel do petih zmag, s tretjim mestom ni bil nezadovoljen. S štirimi zmagami je bil četrti Bor Brodnjak, kar trije igralci pa so turnir končali z dvema zmagama, najboljši med njimi pa je bil na petem mestu Brin Kunstelj (Savinja), šesti je bil Mark Dimnik in sedmi Vid Nared (Kajuh Slovan). Osmi je bil z eno zmago Tim Stajnko (Vesna).

Erin Ukovič in Aleks Koren najboljša v 2. skupini

Zelo zanimive dvoboje smo videli tudi v 2. skupini TOP-a za kadetinje in kadete. Najboljša v drugi skupini je bila Erin Ukovič (Arrigoni), ki je zmagala šestkrat, z eno zmago manj pa je bila druga njena klubska soigralka, Vita Kocjančič. Štiri zmage so bile dovolj za Piko Bavdek (Kajuh Slovan), da je turnir končala na tretjem mestu, prav tako s štirimi zmagami pa je bila četrta Valentina Mišigoj (Letrika). Kar tri igralke so Puconce zapustile s tremi zmagami, in sicer Neža Horvat (Fužinar Inter Diskont).

Prav tako s šestimi zmagami je pri kadetih prvo mesto v 2. skupini osvojil Aleks Koren (Cirkovce), po petkrat pa sta do zmag prišla drugouvrščeni Miha Fatur (Savinja) in Blaž Pandev (Fužinar Inter Diskont). Četrti je bil s štirimi zmagami Aleksandar Miščević (Letrika), Urban Janc (Ljubno) in Filip Mušič (Kajuh Slovan) pa sta turnir končala s tremi zmagami na petem oziroma šestem mestu, medtem ko sta imela sedmouvrščeni Mitja Erzetič (Letrika) in osmouvrščeni Zal Šesek (Vesna), ki sta zmagala po enkrat.

Tina Križnič in Filip Miščević najboljša v 3. skupini

Brez poraza je v 3. skupini turnir končala Tina Križnič (Mengeš), medtem ko je imela njena klubska soigralka, Pika Gorenc na drugem mestu eno zmago manj. Do petih zmag je na tretjem mestu prišla Nina Mačič (Fužinar Inter Diskont), Maruša Vrhovnik (Mengeš) in Tjaša Večko (Fužinar Inter Diskont) pa sta bili s tremi zmagami četrti oziroma peti. Na šestem mestu je bila z dvema zmagama Lana Maučec (Kema Puconci), sedmouvrščena Mihaela Stoilkovska (Mengeš) in osmouvrščena Viktorija Letnar (Preserje) pa sta zmagali po enkrat.

Tudi Filip Miščević (Letrika) je za prvo mesto v 3. skupini dobil vseh sedem dvobojev. Po petkrat sta zmagala Bor Klešnik (Vesna) in Tjaš Petrovčič (Logatec), ki sta bila drugi oziroma tretji. Trije igralci so prišli do treh zmag, četrti je bil Rene Hedl (Savinja), peti je bil Aleks Koželj (Savinja) in šesti Brin Peperko (Kajuh Slovan). Aljaž Brezovnik (Savinja) na sedmem mestu je prišel do ene zmage, brez nje pa je na osmem mestu ostal Aljaž Marčeta (Savinja).

Izidi 1. TOP za kadetinje

Izidi 1. TOP za kadete

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh