Državno prvenstvo za veterane in rekreativce v Murski Soboti je navdušilo

V soboto, 6. aprila, je bil svetovni dan namiznega tenisa, hkrati pa je v Murski Soboti v odlični organizaciji NTK Sobota, ki letos praznuje stoto obletnico igranja namiznega tenisa v Sloveniji, potekalo še državno prvenstvo za veterane in rekreativce.

V dvorani je bilo postavljenih 19 miz, ki so bile praktično ves čas zasedene. Vodja tekmovanja je bila Milana Krmelj, Janez Zore je bil vrhovni sodnik, v vlogi delegata NTZS pa je bil Mitja Županek, ki je koordiniral celotno organizacijo in samo izvedbo tekmovanja. Vsi trije so ob pomoči domačih mladih namiznoteniških igralcev skrbeli, da je tekmovanje potekalo brezhibno in resnično je šlo za pravi Dream team.

Vsi udeleženci državnega prvenstva so si lahko postregli z bogračem, popoldne tudi z narezki, tako da nihče ni odšel domov lačen ali žejen, saj so mednje razdelili tudi vodo ali sokove. Prav tako je vsakdo od nastopajočih dobil celodnevno vstopnico za kopanje v BioTermah Mala Nedelja.

»Zahvala gre vsem, ki so pomagali pri taki organizaciji, saj je bilo prijavljenih 144 ljudi in je res potekalo kot po maslu,« po koncu tekmovanja Mitja Županek upravičeno ni skrival zadovoljstva.

Prav tako zadovoljstva niso skrivali dobitniki kolajni, po posameznih kategorijah pa so se naslova državnih prvakov veselili: Dejan Fridrih (do 40 let), Gregor Zafošnik (od 40 do 50 let), Darko Jamšek (od 50 do 60 let), Rajko Veronik (od 60 do 65 let), Darko Drčič (od 65 do 70 let), Jože Žekš (od 70 do 75 let), Dušan Bažato (nad 75 let) ter Lucija Grad (ženske do 50 let) in Tanja Nišavič (nad 50 let).

Dobitniki kolajn v posamični konkurenci

Prva tri mesta dvojice

 

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh