Derbi prepričljivo državnim prvakinjam

V tretjem krogu 1. STNL za ženske sta se pomerili po uvodnih dveh krogih edini neporaženi ekipi, Kajuh-Slovan in Arrigoni. S 4:0 so slavile Kodeljevčanke. V Logatcu je brez izgubljenega niza do zmage prišla Kema Murexin, na Ravnah pa je s 4:0 proti Vrtojbi zmagal Fužinar Inter Diskont.

V dvorani na Kodeljevem so aktualne slovenske državne prvakinje spet napovedale, da so najresnejše kandidatke za tretji zaporedni naslov. Največ težav je domači ekipi povzročila Jana Ludvik, ki je proti Tjaši Novak izgubila z 2:3 (10, 8, -4, -9, 9), medtem ko so se preostali trije dvoboji končali z izidom 3:0. Lara Opeka je bila boljša od Mance Paljk, Enya Moltara od Vite Kocjančič, Opeka in Moltara pa sta v dvojicah premagali Ludvikovo in Ljuco.

Podoben razplet kot na Kodeljevem je bil tudi v Logatcu, le da so se zmage veselile gostje iz Puconcev. Tudi tu se je en dvoboj končal šele v petem nizu, in sicer je Staša Matis s 3:2 (-6, 4, 10, -6, 7) ugnala Terezo Kavčič, v preostalih treh pa Logatčanke niso prišle do niza. Boljša od Kaje Okorn je bila Blažka Harkai, Ana Kovačec je premagala Laro Žnidaršič, dvojica Harkai in Kovačec pa Okornovo in Kavčičevo.

Do prve letošnje zmage so prišle Ravenčanke, ki so doma premagale Vrtojbenke. V posamičnih dvobojih so do zmag prišle Nuša Kadiš s 3:1 proti Evi Cerkvenič, Polona Horvat prav tako s 3:1 proti Petri Pii Fornazarič in Lea Kadiš s 3:0 proti Tini Mozetič. S 3:0 sta proti Evi Cerkvenič in Tini Mozetič slavili tudi Nuša Kadiš in Polona Horvat.

Izidi 3. kroga SNTL za ženske

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh