Deni Kožul in Peter Hribar jutri začenjata s turnirjem v ZDA

Slovenska reprezentanca Deni Kožul in Peter Hribar bosta svojo mednarodno pot v letu 2024 začela v ZDA, kjer se bosta udeležila turnirja WTT Feeder Corpus Christi 2024. Oba bosta na turnirju z nagradnim skladom 22.500 ameriških dolarjev začela jutri, ko ju čakajo tekme v kvalifikacijah.

V Corpus Christiju, obalnem mestu v južnem Teksasu, bosta svoj prvi turnir v novem letu začela tudi Kožul in Hribar. Oba bosta morala v kvalifikacije, prvi trije nosilci turnirja pa so Avstralec Aditya Saaren (41.), Kazahstanec Kiril Gerasimenko (47.) in Kubanec Andy Pereira.

»Prvi cilj je, da se prebijem v glavni del turnirja. Veliko bo odvisno tudi od žreba, upam, da mi bo naklonjen. Forma je na treningu solidna, tako da si želim podobno igro pokazati tudi na turnirju. Po vrnitvi iz ZDA bom vse svoje moči usmeril v trening, kajti čez mesec dni se v Busanu začenja ekipno svetovno prvenstvo, ki bo najpomembnejši turnir v sezoni, zato želim nanj priti najbolje pripravljen,« si dobrih nastopov v ZDA želi 24-letni Hribar, ki je trenutno na 263. mestu svetovne lestvice.

Dobrih nastopov si v Corpus Christiju želi tudi dve leti starejši Kožul, ki je na svetovni lestvici na 144. mestu in bo s Hribarjem igral tudi v dvojicah.

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh