Derbi četrtega kroga Pucončankam

V derbiju četrtega kroga 1. SNTL je Kema Murexin doma premagala Arrigoni s 4:3. Preostali dve tekmi sta pripadli gostujočima ekipama. Kajuh-Slovan je bil s 4:0 boljši od Vrtojbe, Fužinar Inter Diskont pa prav tako s 4:0 od Logatca.

Pucončanke so odpor Izolčank strle v sedmem dvoboju, v katerem je Ema Crnkovič s 3:2 premagala Mineo Ljuca. V domači ekipi sta po enkrat zmagali še Blažka Harkai, ki je ugnala Manco Paljak in Ana Kovačec, ki je bila boljša od Ljuce, do zmage pa je prišla tudi dvojica Harkai in Kovačec. Z dvema zmagama se je pri gostjah izkazala Jana Ludvik, eno pa je dodala Paljakova.

Državne prvakinje v Področni OŠ Ivana Roba v Vrtojbi domači ekipi niso oddale niti niza. Lara Opeka in Tjaša Novak sta v dvojicah v prvem in drugem nizu do zmage prišle šele na razliko, bolj gladko je šlo v tretjem nizu, s 17:15 pa je v prvem nizu Nuša Bolte strla odpor Eve Crnkovič. Po eno zmago sta dodali še Enya Moltara, ki jo jutri čaka mladinsko svetovno prvenstvo v Novi Gorici, in Novakova.

Nekaj več težav so v Logatcu imele Ravenčanke, sta Nuša in Lea Kadiš v igri dvojic Kajo Okorn in Terezo Kavčič premagali s 3:2, tako kot tudi Nuša Kadiš Kajo Okorn med posameznicami. Brez izgubljenega niza sta se zmag veselili Lea Kadiš, ki je bila boljša od Izabel Roner in Nika Pandev, ki je premagala Kavčičevo.

Izidi 4. kroga 1. SNTL za ženske: Kema Murexin – Arrigoni 4:3, Vrtojba – Kajuh-Slovan 0:4, Logatec – Fužinar Inter Diskont 0:4.

Vrstni red: 1. Kajuh-Slovan 8, 2. Kema Murexin 6, 3. Fužinar Inter Diskont 4, 4. Arrigoni 4, 5. Logatec 2, Vrtojba 0.

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh