Brin Vovk Petrovski in Polona Horvat srednješolska prvaka Slovenije

V Celju je v torek v organizaciji Šolskega centra Celja, Namiznoteniške zveze Slovenije iz Zavoda za šport RS Planica ter v izvedbi Srednje šole za kemijo, elektrotehniko in računalništvo potekalo srednješolsko državno prvenstvo Slovenije v namiznem tenisu. Med kategoriziranimi dijaki sta prvo mesto osvojila Brin Vovk Petrovski in Polona Horvat, med nekategoriziranimi pa Jure Kraker in Ana Peterlin.

Med kategoriziranimi dijaki je Brin Vovk Petrovski (Srednja šola za kemijo, elektrotehniko in računalništvo, Celje) v finalu premagal sicer klubskega soigralca v Savinji, Miho Podobnika (Šolski center za pošto, ekonomijo in telekomunikacije, Ljubljana). Tretje mesto sta osvojila Matic Čopar (Srednja šola za kemijo, elektrotehniko in računalništvo, Celje) in Domen Hohnjec (Srednja šola za gradbeništvo in varovanje okolja, Celje), ki sta tudi igralca Savinje.

V finalu dijakinj je Polona Horvat (Šolski center Ravne na Koroškem – Gimnazija), ki igra za Fužinar Inter Diskont, premagala Lano Slatinšek (Gimnazija Novo mesto), ki igra za ŠD SU. Tretje mesto sta si delili Nika Pandev (Šolski center Ravne na Koroškem – Gimnazija), ki je tudi igralka Fužinar Inter Diskonta in Ema Crnkovič (Gimnazija Murska Sobota), ki igra za Cirkovce.

Med nekategoriziranimi dijaki se je po zmagi nad Izakom Škrobarjem (Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer) veselil Jure Kraker (Šolski center Ravne na Koroškem – Srednja pola Ravne). Tretje mesto sta si delila Niko Jager Rozman (Gimnazija Celje – Center) in Lovro Lešnik (III. Gimnazija Maribor).

Med dijakinjami je Ana Peterlin (Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik) v finalu premagala Julijo Valenčič (Gimnazija Ledina Ljubljana), tretje mesto pa sta si delili Zoja Tomac (Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana) in Eva Čiček (Dvojezična srednja šola Lendava).

Končni bilten z rezultati

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh