Božično novoletni turnir NTK Krka

Z letošnjim tradicionalnim turnirjem so se udeleženci poklonili častitljivi obletnici NTK Krka Novo mesto, ki neprekinjeno deluje že petinsedemdeset let!

V četrtek so marljivi klubski delavci NTK Krka Novo mesto s pomočjo staršev otrok, ki v letošnji sezoni pridno prihajajo na treninge, in pod vodstvom trenerke Mance Fajmut, v klubski dvorani v Drgančevju znova pripravili med člani priljubljen božično-novoletni turnir oziroma srečanje članstva.

Dvorana je bila tudi letos za vse udeležence skoraj pretesna. A seveda to ni motilo tekmovalcev, ki so se letos pomerili v kategorijah: starši,  prva tekmovalna skupina, druga tekmovalna skupina in šola namiznega tenisa.

V tem zapisu omenjamo le po tri najbolj uspešne v posamičnih kategorijah, čeravno je predsednik NTK Krka Novo mesto Jernej Jedlovčnik v uvodnem pozdravu in krajšem nagovoru zbranim poudaril, da na podobnih srečanjih krkašev v Drgančevju pravzaprav nikoli ni šlo toliko za tekmovalni uspeh kot za prijetno druženje. In res, tudi tokrat je bilo tako. Predvsem zaradi dobrot, ki so jih pripravile mamice in očetje najmlajših članov tega uspešnega novomeškega kluba, ki je letos slavil 75-letnico neprekinjenega delovanja, kar je tudi v slovenskih razmerah zelo lep jubilej. In tudi letošnji »turnirček«, kot so ga poimenovali nekateri,  je bil poklon tej častitljivi obletnici.

Starši: 1. Marjan Kastelic, 2. Matej Somrak, 3. Jernej Jedlovčnik; tekmovalna skupina A: 1. Kim Kastelic, 2. Janez Jedlovčnik, 3. Matic Vertuš; tekmovalna skupina B: 1. Tim Rus, 2. Maj Antić, 3. Bor Rostohar; šola namiznega tenisa: 1. Brin Tasič, 2. Erazem Somarak, 3. Erazem Tiran.

Zapisal: Janez Pezelj

Delite prispevek
Natisni
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-pošta
Logo NTZSNa vrh